Skip to main content

Kreativ- hobby

Garnnøglerne

Garnnøglerne Har du lyst til at være med i vores nye strikke- og hæklefællesskab, som mødes om aftenen? Tag dit eget hækle- eller strikketøj med – vi laver en kop kaffe eller te. Måske kan vi aftale fra gang til gang at skiftes til at tage kage eller noget andet godt med. Der er ingen krav til færdigheder – vi hjælper gerne med det basale. Og ellers finder vi en video på internettet, som kan hjælpe os videre. Hvor: Frivilligcenter Græsted, Græsted Stationsvej 8B, 3230 Græsted Hvornår: Hver den første torsdag i måneden, kl. 19:00-21:30. Hvis du tror, at det er noget for dig, så ring eller skriv gerne til tovholder Lisbet Rostgaard Andersen på 2811 3488 / Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Du er også velkommen til bare at dukke op.

Hobbystuen

Hver mandag – kl.9.30-14.00

  • Vi strikker, hækler, syer og sluddere.

Tilmelding via receptionen: 48394930

Kreativt værksted

Hver anden tirsdag i lige uger kl 10-12

Vi er et lille hold med plads til flere.

Vi maler, syer, laver fødselsdagskort, julekort mm

kontakt receptionen 48394930

Malegruppen

Hver fredag kl. 10 - 14.

Kom og mal med os, du behøver ikke at være professionel.

Vi maler med akryl, akvarel og hvad vi ellers kan finde på.

Medbring selv lærred, maling og pensler. 

Kontakt receptionen 48394930

Gro og Grounding

Gro & Grounding-Gruppe

Frivilligcentret har af Nordea-fonden modtaget en bevilling på 130.000 kr. til projektet ’Gro & Grounding’ til at anlægge en ny gård- og sansehave.

Projektet muliggør en ny form for fællesskab i Græsted by. Frivilligcentret opstarter nemlig et interessefællesskab kaldet ’Gro & Grounding-Gruppe’ for haveinteresserede. Gruppen skal være med til at skabe, planlægge og indrette sansehaven og efterfølgende nyde og passe haven sammen.

Gruppen vil sammen dykke ned og blive klogere på, hvordan farver, dufte, smage og lyde i en have kan tale til sanserne, og derved skabe en smuk og interessant have. I de kolde måneder vil grupperne mødes indendørs i frivilligcentret, hvor de vil planlægge sæsonerne i sansehaven.  

 

Skriv dig op til at være med: Så et frø og se det spire!

Vil du være med til at så et frø og se det spire? Savner du at have jord under neglene, se noget gro, blive klogere på, hvordan en sansehave indrettes eller være en del af et fællesskab med andre haveinteresserede? Kontakt os og kom med på tilmeldingslisten.

Kontakt os på 48394930 eller send en mail til frivilligcentret på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.