Dronningernes Nordsjælland

 

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød. Sammen tilbyder vi kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

 

Om Dronningernes Nordsjælland - kultur, natur og fællesskab

Dronningernes Nordsjælland er et samarbejde mellem frivilligcentrene i Græsted, Halsnæs, Helsingør og Hillerød, der vil tilbyde kvinder i Nordsjælland at blive en del af et fællesskab omkring aktiviteter med fokus på kultur og natur.

Med Dronningernes Nordsjælland ønsker vi at styrke sammenhold, kendskab og venskab på tværs af kommunegrænser i Nordsjælland samtidig med, at deltagerne udfordres kulturelt og sammen kommer ud og oplever den fantastiske nordsjællandske natur.

Målgruppe
Projektet "Dronningernes Nordsjælland" henvender sig til kvinder i alle aldre og har fokus på at mindske og forebygge ensomhed eksempelvis ved at inkludere kvinder, der har mistet deres pårørende, er tilflyttere eller har meget få relationer i deres liv. Netværket vil fungere som en trædesten ind i først dette sociale fællesskab og efterfølgende videre ind i interessefællesskaber samt lokale aktiviteter og bygge bro til det lokale foreningsliv.

Tidligere ture

Filename Size
An Adobe Acrobat file munkeruphus 628.65 KB
An Adobe Acrobat file Hillerds_Dronninger 121.63 KB
An Adobe Acrobat file Dronningens_Ansigter 1.3 MB

Frivilligcenter & Selvhjælp Græsted
Græsted Stationsvej 8B, 3230 Græsted
Tlf. 4839 4930 • Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kontortid: Mandag - Torsdag 09.00 - 14.00   •   Fredag 09.00 - 12.00
CVR: 25814967     EAN: 5798008161476