Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ny forening i Frivilligcenter Græsted

Repræsentanter fra Græsted Borgerforening 

Græsted Borgerforening er nyeste skud på stammen af foreninger i Frivilligcenter Græsted. Foreningen er efterfølgeren af borgergruppen Græsted Fællesskabet, som har eksisteret siden efteråret.

Foreningens mål har været at gøre en forskel for Græsted helt ned på græsrodsplan. Derfor står arbejdsgrupper for forskellige indsatser i byen. Fest-gruppen står for at lave forskellige sociale arrangementer, torvegruppen prøver at få gennemført tidligere planer for et torv foran Græsted kro. De andre grupper er Folkepark-gruppen, Græsted hegn-gruppen, kommunikationsgruppen, Medborgerhus-gruppen, bybladsgruppen og oprydningsgruppen.

Indtil videre har det udmundet sig i 48.500 kroner til Folkeparken, som skal bruges på at få lavet et projektforslag over parkens muligheder med ønsker fra Græsteds borgere. Desuden har foreningens engagement været medvirkende til at kommunen har søgt og fået 2.500.000 kroner i støtte til Græsted. Pengene skal blandt andet bruges til få knudepunkterne i Græsted bedre forbundet.

Det koster 50 kroner årligt pr. husstand at være med i borgerforeningen.
Hvis du har lyst til at være med i foreningen, skal du sende en mail til graested.borgerforening@gmail.com med dit navn, adresse, tlf. nr. og mail. Desuden skal du indsætte 50 kroner på reg. 1551 konto 0005326842.