Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Fest i dag - faste i morgen

Juni 2014 154 640x480

Det er måske ikke helt lige meget, hvilken personlighedstype din partner har. Det gælder i al almindelighed, og især når det handler om jeres økonomi. Hvordan “svinger” man sammen på det område? Er man til langtidsplanlægning og opsparing eller til impulskøb og forbrugslån? Det spiller desuden ind, hvilke begivenheder, man bliver ramt af: Arbejdsløshed, sygdom, uheld m.v.

Kim Valentin, som ud over at være borgmester i Gribskov Kommune også er direktør i Finanshuset i Fredensborg, fortalte om de metoder og teknikker, man anvender dér i forbindelse med Finansiel Rådgivning. Vi blev hurtigt enige om, at de mennesker, som henvender sig til gældsrådgivningen i frivilligcentrene nok ikke er - bliver - kunder i Finanshuset, men der kunne være nogle af de teknikker, man anvender dér, som gældsrådgiverne kan have glæde af at kende og benytte.

Vi havde en god og åbenhjertig snak om de vanskeligheder mennesker med ondt i økonomien har - både årsagerne og de problemer, der kan opstår, når man forsøger at komme på ret køl igen.

Endelig anerkendte Kim Valentin det engagement og den indsats, som Gældsrådgiverne og Bisidderne lægger i arbejdet: “Det, I giver borgerne, kan man ikke købe for penge”.

Har du brug for hjælp fra Gældsrådgiverne eller Bisidderne, kan du kontakte et af lokalområdets frivilligcentre.