Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ny gruppe for forældre med børn der er særligt sensitive (HSP)

Mælkebøtte

Ny HSP forældregruppe starter den 31. marts kl.19.00 i Frivilligcenter Græsted, Holtvej 8, Græsted. Gruppen ledes af Stella Davidsen, sygeplejerske og Gudrun Qvist, ergoterapeut.
Gruppen mødes hver fjortende dag i to timer kl. 19 - 21 i en aftalt periode og er en del af Familieprojektet, der også står for andre forældregrupper.
HSP gruppen er målrettet forældre og fokuserer på at styrke familiens forståelse og positive samvær samt barnets trivsel og udvikling.I gruppen mødes man med andre forældre. Her kan man udveksle erfaringer, give og få støtte, samt hjælpe hinanden. Der tilbydes faglige oplæg og undervisning om HSP. Vi kan efter ønske tage udgangspunkt i emner som fx: Hvordan det sensitive barn oplever verden. Hvordan man som forældre bedst støtter sit sensitive barn. Hvordan man giver sit sensitive barn de bedste betingelser. etc.

HSP (highly sensitive persons) er et personlighedstræk og ikke en diagnose. Har man et særligt sensitivt barn er det ofte en udfordring for familielivet. Hvert femte barn er født med et særligt sensitivt nervesystem, og der findes lige mange sensitive drenge og piger. Barnet registrerer flere indtryk og bearbejder dem dybere og mere nuanceret end de fleste andre. Barnet er på hårdt arbejde for at bearbejde de mange sanseindtryk og bliver nemt overstimuleret. Sensitive børn har mange værdifulde kvaliteter, der især kommer frem, når de får optimale opvækstbetingelser med anerkendelse og forståelse. De er ofte meget kærlige og kreative og har en høj etik.

Der er endnu plads til enkelte nye medlemmer.
Kontakt Gudrun Qvist (projektleder) for at høre nærmere på: telefon 48 39 49 30