Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Anna Margrethe hyldet som Årets Frivillige

Anna Margrethe Steffensen foran Gribskov Rådhus

Anna Margrethe Steffensen, tovholder for integrationsgruppen, er ved den årlige Frivillig Fredag på Helsinge Rådhus blevet hædret som året frivillige.

Anna Margrethe har, som primus motor for Integrationsgruppen ved Frivilligcenter Græsted, være med til at forbedre levevilkårene for mange flygtninge. Det har hun gjort ved f.eks. at formidle samarbejde med de kommunale aktører på området eller ved at formidle samarbejde med almindelige borgere, skoler, boligudlejere m. fl.

Mens hun har været primus motor er antallet af frivillige i Integrationsgruppen flerdoblet og tilgangen af flygtninge, som søger hjælp og støtte, er nu så massiv, at hun har taget initiativ til, at man efter sommerferien har udvidet integrationscafeen med yderlige åbningstid.

”Anna Margrethe arbejder utrætteligt for at skabe gode vilkår for de flygtninge, som kommer til Gribskov Kommune, og det er fuldt fortjent, at hun vinder prisen som Årets Frivillige,” kommenterer centerleder Jan Most.

Anna Margrethe Steffensen er frivillig i frivillignet under Dansk Flygtningehjælp, som har base i Frivilligcenter Græsted.

Anna Margrethe hyldet som Årets Frivillige

  • En rørt Anna Margrethe hører Social- og Sundhedsudvalgets begrundelse.
  • En glad Anna Margrethe efter prisoverrækkelsen
  • Anna Margrethe med checken, som fulgte med prisen for Årets Frivillige
  • Anna Margrethe Steffensen får overrakt Årets Frivilligpris af Birgit Roswall.