Log på

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Nødhjælp fra Hjem til Hjem fejrer 20 års jubilæum

Nødhjælp fra Hjem til Hjem, som ligger på A. W. Holmsvej i Gilleleje, arbejder på en helt speciel måde, som sikrer, at de indsamlede genbrugsvarer når frem til personer og institutioner i Moldavien og Ukraine, som har et dokumenteret behov. Hjælpen omfatter foruden tøj hospitalsudstyr, barnevogne, kørestole, madrasser, istandsatte computere mm.

Hvad tøj angår, er en vigtig kilde genbrugsbutikken på A. W. Holmsvej i Gilleleje. Alt det tøj, som ikke ender på bøjler i butikken eller som ikke har kunnet sælges, sendes videre med lastvognstog østpå. I Moldova bor Peter, som er dansk og tilknyttet projektet. Han har fingeren på pulsen og sørger for, at alle forsendelser når frem til de rigtige modtagere.

I genbrugsbutikken arbejder 22 frivillige entusiastiske kvinder med at klargøre og sælge tøjet i butikken, som består i et samarbejde mellem Græsted Frikirke og Frivilligcenter Græsted. De sørger dels for, at det tøj, som udbydes i butikken, er af god kvalitet, dels at det er rent og strøget.

Butikken fejrer d. 9. juni kl. 10 – 13 20 års jubilæum og i den anledning vil der blive serveret kaffe og kage. Samtidig vil alt i butikken kunne erhverves for halv pris. Alle er velkommen.