Skip to main content

TwentySomething

Vi begynder året med rigtig gode nyheder! TwentySomething fortsætter hele 2024.

Velliv Foreningen har valgt at støtte vores projekt yderligere et år – det er vi utrolig stolte og glade for. Vi ser frem til et år med masser af hyggelige og lærerige timer.

(https://www.vellivforeningen.dk/for-ansoegere/projekter/ensomme-unge-i-gribskov-2-twentysomething/)

 

TwentySomething er et frirum for unge i alderen 20-30 år, hvor de er fri for at præstere. Det er et gratis tilbud, hvor de unge mødes i Frivilligcenter Græsted hver torsdag i lige uger fra kl. 17-19. Sammen vil de blive klogere på sig selv og samtidig styrke deres netværk.

I TwentySomething tages forskellige emner op, som vedrører det at være i 20’erne. De unge kan komme præcis som de er – der er ingen forventninger, masser af mulighed for at fejle. Sammen vil de i TwentySomething tale om det, der fylder og tilbyde et rum, hvor man kan være 100 procent sig selv, og hvor der er plads til at tale om stort og småt.

 

Hyggelige aktiviteter

Torsdagene består af hyggelige aktiviteter, som varierer fra gang til gang - alt efter hvad deltagerne har lyst til at lave: Filmaften, spiller brætspil, laver og spiser mad, bager, laver kreative-projekter eller blot taler om stort og småt. De unge kan selv være med til at bestemme, hvad de ønsker at fokusere på og lave.

 

Hvem står bag projektet?

TwentySomething er drevet Karoline Hoffmann.

Karoline er projektleder for TwentySomething, og er hende, der sammen med de unge koordinerer og tilrettelægge arrangementer og aktiviteter. Karoline er uddannet indenfor kommunikation og psykologi.

 

Hvor?: Frivilligcenter Græsted, Græsted Stationsvej 8, 3230 Græsted.

Hvornår?: Hver torsdag i lige uger, kl. 17-19.

Deltag: Det er gratis at deltage. Tilmeld dig på:

Telefon: 48 39 49 30, SMS: 40 85 88 60

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Gruppen har en privat Facebook-gruppe, som du er velkommen til at blive inviteret ind i.

Vi glæder os til at møde dig!

 

Projektet er støttet af Velliv Foreningen.

 

2022

2023