Skip to main content

HVIS DU SØGER MERE VIDEN OG AKTIVITETER

Her ser du en liste over lokale foreninger, grupper, osv. som er i  Gribskov Kommune. Vi opdaterer løbende listen.

  • Myndighedoplysninger 
  • Gavekort-donationer og udflugt
  • Rådgivning og vejledning
  • Fritid, sport og aktiviteter
  • Netværk og praktisk hjælp

Mad til alle.

Benedikte fra mad til alle, havde lavet en lækker suppe til de ukrainske flygtninge. De følgende dage vil der være frivillige som hjælper i køkkenet sammen med de ukrainske kvinder under kyndig vejledning af Bennedikte.

Donationer

Donationerne væltet ind fra alle byens borger. Der kom nyt, som brugt, legetøj, sko og tøj til børn og voksne, samt plejeprodukter.

Frivillige tolke

En stor tak til de frivillige tolke, som hjalp os lørdag aften da vi modtog  66 flygtninge på Toftebo. Uden jer havde vi aldrig klaret det.

Ankomst

Det er bevist at billderne ikke er tydeligere. Via tolk har de sagt ja til billederne. Det var tydelig mærket kvinder og børn som ankom til Toftebo natten til søndag.

Ankomst

Det er bevist at billderne ikke er tydeligere. Via tolk har de sagt ja til billederne. Det var tydelig mærket kvinder og børn som ankom til Toftebo natten til søndag.

Legeplads

Et par af børnene og deres mor er blevet præsenteret for naturlegepladsen i Esrum. Der blevet gynget, kørt med svævebane og gået på line.

Donation fra Matas

Helen fra Matas i Gilleleje kom med alt hvad hjertet kan begære eller måske mere hvad en kvinde kan begære. Her er alt fra balsam, cremer, rense produkter, makeup og duftprøver. Vi takker mange gange for de lækre ting til de ukrainske kvinder. 

Lotteri på Skovsminde

Frivilligcentret og Skovsminde afholdt indsamling til de ukrainske familier som bor i de private hjem eller sommerhuse.

Det blev gjort ved salg af lodder og kaffe, te og kage.

Kor på Skovsminde

Skovsminde havde arrangeret kor til at underholdning.